Strategii ruleta (BTC) | CexMinerRomania

Strategii ruleta (BTC)


In fiecare joc sau concurs vrem să câștige, sau orice problemă, fie ea tehnică sau personal, vrem să rezolve, strategii va ajuta mereu  de a reuși și de atinge scopul.

Ca și în cazul ( joc ruleta), strategii bune și, desigur, știind cum să joace ruleta sunt armuri mari pentru a câștiga bătălia și apar ca câștigător în acest joc.
Există mai multe strategii de ruleta, care va duce cu siguranță calea pentru succesul dumneavoastră final: 1. Strategia Martingale

Acesta este cel mai faimos în toate strategiile de ruletă. În această strategie, atunci când joci trebuie dubla pariul fiecare moment pierzi. În acest caz, dacă norocul te favorizează și de a câștiga, câștigurile vor acoperi cu siguranță sumele de bani pierzi în rundele anterioare.

2. Reverse Strategia Martingale

Această strategie în final demascat primul; prin urmare, este numit Strategia Martingale Reverse. În această strategie, trebuie să vă dublu pariuri de fiecare dată când câștigi și scăderea pariurile dvs. în orice moment pierzi față cu Strategia Martingale.

3. D'Alembert Strategia

Această strategie este declarat a fi mai sigure decat primele doua. În această strategie, în loc de dublarea pariurile în cazul în care câștiga sau pierde, va crește doar pariul de unul. Dar apoi, amintiți-vă, această strategie este în conformitate cu sistemul de pariuri chiar sansa pentru a putea paria numai în par sau impar, precum roșu sau negru, dacă doriți să utilizați acest lucru. În D'Alembert Strategia, dacă vă pierdeți crește pariul cu unul și dacă vei câștiga o reduce, de asemenea, cu unul.

4. Strategia Fibonacci

Această strategie se bazează pe secvența incredibil de numere descoperite de un matematician italian Leonardo Fibonacci. În această strategie, pariu viitoare va fi determinată prin adăugarea ultimelor două numere de pariuri anterioare. Avantajul este că puteți în continuare profit, chiar dacă aveți pierzi mai multe jocuri decât câștiga.

5. James Bond Strategie

În această strategie, ai nevoie de cel puțin 200 dolari in Bitcoin cum aveți de gând să-l împartă în mai multe categorii. Tu trebuie să pună 140 dolari pe numere mari ca 19-36; 50 dolari pe șase numere; și 10 dolari pe 0 pentru asigurare. Dacă numărul mare câștigat, veți câștiga 80 $, pentru cele șase numerele pe care le profita 100 de dolari, iar pentru 0 buzunar va avea 160 dolari.Acum, că ești complet echipate cu strategiile Ruleta trebuie să folosească în lupta de joc de ruleta, puteți alege acum unde să încerce și a vedea eficiența acestor strategii Ruletă tocmai ați învățat.În afară de aceasta este foarte distractiv și interesant; puteți obține cu adevărat afară de la cutie și a vedea ce este nou, deoarece este jucat cu Bitcoin. Ai citit-o corect! Este jucat cu Bitcoin și acest lucru ar însemna doar că veți avea o experiență cu adevărat valoros în joc Bitcoin ruletă deoarece Bitcoin va salva cu siguranta ziua. Este o veste foarte bună pe care le poate transforma acum cel mai bun ruleta Bitcoin conformitate cu linia propriei noroc și strategii ruleta pentru a asigura șanse mari de a câștiga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...