Cum facem Bitcoin cu Bitcoin Zebra - Free Bitcoin Faucet 3000 satoshi every hour! | CexMinerRomania

Cum facem Bitcoin cu Bitcoin Zebra - Free Bitcoin Faucet 3000 satoshi every hour!

Bitcoin Zebra este un robinet Bitcoin. Un robinet Bitcoin este un site web care distribuie cantități mici de Bitcoin (sau Satoshi) pentru a intra pur și simplu adresa Dvs. de portofel Bitcoin și rezolvarea un captcha (pentru a dovedi că ești om). Acest robinet este finantat prin donatii si Publicitate.

Cât de mult pot câștiga?

 
Bitcoin Zebra plătește până la 3000 Satoshi fiecare oră - suma medie plătită este variabilă și este ajustată automat odata cu valoarea Bitcoin. Deci suma maximă pe care ar putea câștiga într-o zi doar din plăți robinet este 72,000 Satoshi (sau 0.00072 BTC).
Când voi fi plătit?

În prezent, oferim 2 opțiuni de plată diferite ...

1) plata săptămânal până la portofel Bitcoin În cazul în care contul dvs. Bitcoin Zebra este configurat cu o adresă portofel Bitcoin atunci toate câștigurile se vor acumula în contul dvs. Bitcoin Zebra si soldul total va fi plătită direct la portofel Bitcoin sâmbăta sau duminica in fiecare saptamana (asigurarea echilibrului la acel moment este cel puțin 5500 Satoshi).

 2) PLATA imediate pentru a Wallet XAPO ONLINE. În cazul în care contul dvs. Bitcoin Zebra este configurat cu o adresă de e-mail, atunci toate câștigurile sunt plătite imediat portofelul Xapo legată de cea adresă e-mail.


Un comentariu:

loading...
loading...