48% cred Bitcoin va fi în valoare de peste 500 $ până în 2016 | CexMinerRomania

48% cred Bitcoin va fi în valoare de peste 500 $ până în 2016

Un nou sondaj de opinie CoinDesk a constatat că 48% dintre respondenți cred că Bitcoin va încheia anul evaluat la mai mult de 500 $.

Unele 38,7% dintre amatorii de Bitcoin cred ca prețul monedei digitale se va încheia în 2015 cel sau aproape nivelurile actuale, cu 4370 de 11.293 corespondenți prezic Bitcoin va fi evaluat la  351$ - 500$ la
  acest moment.

Treizeci și trei la suta dintre cei intervievați cred ca prețul monedei digitale ar ridica la $ 501- $ de 1.000 de până la 31 decembrie, 2015. Aceasta a fost urmată de categoria 350 $ 201 $, care a primit 10,6% din voturi.

Toate previziunile de preț poate fi văzut în graficul de mai jos


Care credeți că este principalul motiv din spatele,recenta a creșteri prețurilor?

Sondajul a căutat în continuare claritate cu privire la modul piața a perceput creșterea recentă a prețului de Bitcoin.

Aproximativ 20% dintre cei intervievați au crezut creșterea a fost determinată de acoperire recente știri pozitive asupra industriei, care a subliniat creșterea numărului de instituții financiare globale majore interesate în tehnologie.

Zece la suta din factorii cu rol de crezut creșterea prețului a fost legat la Curtea Europeană de Justiție hotărâri care Bitcoin a fost scutită de taxa pe valoarea adăugată (TVA), care a fost văzuta ca o recunoaștere a cazului său ca utilizare monedă.

În altă parte, procente importante din respondenți legate de creșterea de valoare a anunțuri de investiții în companiile din industria și lansarea schimbului Bitcoin New York-Gemini, care este susținută de fondatorii Tyler Winklevoss și Cameron.

Un comentariu:

loading...
loading...