Ethereum este tot mai ușor de utilizat cu AlethOne | CexMinerRomania

Ethereum este tot mai ușor de utilizat cu AlethOne

Punerea în aplicare C ++ a clientului Ethereum (CPP-ethereum) este tot mai ușor de utilizat cu noul GUI AlethOne destinat să simplifice procesul de exploatare pentru utilizatorii care nu sunt în programare și urăsc să folosească software-ul pe bază din consolă.

AlethOne GUI va fi o parte a clientului ETH, deși în prezent este disponibil doar într-o formă  cu clientul ETH. Prima dată când rulați GUI vă va cere o parola și va genera o adresă portofel Ethereum, apoi începe sincronizarea blockchain.
Partea buna este ca AlethOne prezintă utilizatorului o interfață simplă și rapoarte ușor de citit detalii despre funcționalitatea clientului ETH din backend, cum ar fi echilibrul Eter aveți secțiunea de sincronizare blockchain sau chiar hashrate atunci când minați.
În ceea ce privește exploatarea veți obține o opțiune ușor pentru minat sau pool (piscina) minera cu un câmp pentru a introduce URL-ul piscina (pool) pentru a mina, după ce ați extras unele monede aveți opțiunea de a iniția cu ușurință un transfer la un alt cont.


Până în prezent, cea mai recentă versiune de AlethOne aplicația arată destul de frumos și funcționează decent, deși există aparent unele sau mai multe lucruri pe care trebuie modificate înaintea sa iasă și sa fie disponibilă versiunea finală. 
De exemplu, se pare că mineritul este numai pe prima GPU (placa video)  dacă aveți mai multe plăci video pe care doriți să exploateze nu există nici o modalitate de a spune programului de a le folosi toate plăcile (GPU). 
Indiferent de lucruri sunt deja în căutarea de bine și AlethOne GUI  mai multe îmbunătățiri și remedieri este cu siguranța ceva care Ethereum are nevoie pentru a deveni mai ușor de utilizat de către utilizatorii nu atât de avansați - portofel de bază și funcționalitatea mineritului într-un client desktop.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...