Talkether - o piscină minier Ethereum cu procesul de exploatare descentralizat | CexMinerRomania

Talkether - o piscină minier Ethereum cu procesul de exploatare descentralizat

Talkether este primul bazin Ethereum cu un proces de minerit descentralizat în conformitate cu creatorii proiectului

Se presupune a contribui la securizarea rețelei Ethereum prin descentralizarea  și de asemenea, pentru a ajuta mineri la recompense miniere mai mari în comparație cu alte bazine datorită eficienței de minerit mai mare. 
Piscina are un failover built-in de la mineri Set ID de utilizator în extrădata de fiecare bloc, chiar și în cazul improbabil al unei căderi de server fiecare miner al unui bloc (identificate extrădata în bloc) va primi răsplată bloc complet.

Acest lucru se datorează faptului că nu există pierderi de timp minieritului pentru obținerea lucrării de la piscina de la fiecare miner de piscina Talkether devine activitatea sa de la nodul său local.
Piscina miniera Talkether Ethereum este acum deschis pentru înscrieri pentru toată lumea interesata a încerca, dar nu au în vedere faptul că acesta este încă în versiune beta, cu taxe zero.Ca orice alt bazin minier piscină Talkether reduce varianta recompensei miniere ale minerilor la piscină. 
Dar în loc de votare de lucru dintr-o poolserver ca în bazine tradiționale, minerii de la piscină aduce activitatea curentă de la nodul local (aveți nevoie de clientul Gat instalat). 
Un instrument java mic reglează dificultate blocului, trimite pachetele de acțiuni minat printr-o conexiune securizată la server  Talkether și publică toate blocurile de pe nodul local al minerilor, de asemenea. 
Serverul  ia pachetele de acțiuni, validează și le salvează în baza de date. Ca toți minerii piscină sunt mineritul în Talkether piscina etherbase, serverul de plată  garantat gestionează plățile cu regimul comun PPLNS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...