Dezvoltatorii au introdus Bloom Filters pentru a îmbunătăți securitatea portofelelor bitcoin | CexMinerRomania

Dezvoltatorii au introdus Bloom Filters pentru a îmbunătăți securitatea portofelelor bitcoin

Securitatea este cea mai importantă atunci când se sugerează noi tehnologi în industria bitcoin. Cea mai nouă propunere este de a introduce filtre bloom pentru clienți, prin oracole semi-trusted.
Introducerea acestor filtre va fi o bornă importantă pentru securitate, iar soluția BIP37 SPV trebuie să fie reconfigurată.

Pentru utilizatorii bitcoin care au ales modelul de client lightweight, există câteva probleme asociate cu BIP 37 SPV în implementarea sa curentă. În primul rând, nivelul de securitate care se anticipa inițial nu va fi obținut cu suportul BIP37 SPV al portofelului. Natura probabilistică a filtrelor bloom nu oferă deloc securitate, iar o implementare greșită a tehnologiei nu reușește decât să înrăutățească lucrurile și mai mult.


În al doilea rând, cresc problemele legate de folosirea procesorului pentru clienții lightweight care sunt adesea folosiți ca noduri în rețea. Crește și riscul atacurilor DdoS, pe măsură ce clienții cer în continuare blockuri costisituare, iar clientul procesează același block în continuu.

Trebuie găsită o soluție, care ar putea să vină din partea filtrelor bloom. Acestea ar putea să înlocuiască standardul BIP37 SPV. Filtrele individuale pot fi cașetate între clienți în loc să fie reprocesate. În plus, nodurile normale pot să completeze blockchainul și re-scanările tranzacțiilor fără ca datele blockului să fie disponibile pe dispozitiv.

Mai multe informații aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...