Header Ads

 • Știri de ultimă oră

  Compania TRON, acuzată că a vândut securities neînregistrate


  Firma de avocatură Roche Freedman a înaintat o serie de procese împotriva unor companii cripto majore, printre care se numără și TRON.
  Acuzațiile împotriva Tron Foundation, compania din spatele platformei de criptomonede Tron, sunt că vânzarea de tokenuri TRX s-a realizat cu încălcarea legilor privind securities din Statele Unite.
  Procesul susține că, din iunie 2017 și până în prezent, inculpații (fondatorul Justin Sun, CTO Zhiquiang Chen și Fundația Tron) “au promovat, oferit și vândut securities Tron, cunoscute sub denumirea de tokenuri TRX”.
  Tron a vândut TRX într-o ofertă inițială de monede, iar Fundația a păstrat 35% dintre tokenuri, potrivit procesului. Reclamanții susțin că aceste securities nu au fost înregistrate la SEC și că TRON nu s-a calificat pentru o scutire de la cerințele de înregistrare.
  Crearea de tokenuri TRX s-a produs astfel printr-un proces centralizat, în contrast cu Bitcoin și Ethereum. Totuși, acest lucru nu ar fi fost evident pentru un investitor la emitere. Mai degrabă, numai după trecerea timpului și dezvăluirea informațiilor suplimentare despre intenția, procesul de gestionare și succesul emitentului, care a permis descentralizarea să apară, un cumpărător rezonabil ar putea ști că a achiziționat titluri de valoare/securities. Astfel, cumpărătorii au fost înșelați să creadă că TRX este altceva decât o security, când de fapt era
  se menționează în plângere.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad