Header Ads

 • Știri de ultimă oră

  Nu ești miliardar în următorii 10 ani, e doar vina ta!


  ”Oricine poate deveni milionar investind în blockchain și Bitcoin. Dacă nu ești miliardar în următorii 10 ani, e doar vina ta”.
  Tânărul antreprenor are o experiență de 8 ani pe piața cripto. El a renunțat la școală la vârsta de 12 ani și a făcut pariu cu părinții săi că va deveni milionar înainte de majorat. Folosind cei 1000 de euro primiți de la bunica sa, Erik a cumpărat Bitcoin cu 10 euro bucata. A facut o avere din tranzactionare BTC.

  În prezent, el susține că deține aproximativ 450 Bitcoin, care valoarează aproximativ 3.7 milioane de dolari.


  Cripto este Internetul din anii 1990


  Erik Finman, tanarul milionar Bitcoin, este un susținător puternic al investiției în cripto. Acesta și-a păstrat Bitcoin indiferent de avoluția piețelor din ultimii 8 ani. El a comparat starea actuală a ecosistemului cripto cu internetul în anii 1990 și cu companii majore precum Amazon în stadiile incipiente de dezvoltare ale acestora.

  Principalul său sfat pentru noii investitori este să facă planuri pe termen lung – 10-15 ani. O nouă industrie precum criptomonedele are nevoie de timp pentru a-și atinge potențialul.

  Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii care au început să investească în criptomonede, este că ies de pe piață și își vând Bitcoin doar din cauza unei perioade mai dificilel
   a declarat Finman pentru Business Insider in ianuarie 2018.

  Este important să știți și să vă pregătiți pshihologic – și mai ales atunci când investiți o mulțime de bani – că prețurile fluctuează foarte mult

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad