Header Ads

 • Știri de ultimă oră

  Acordă împrumuturi cu Compania de credit Lidox și obține venituri!


  Aceasta este o investiție profitabilă, cu un venit zilnic de până la 3%. Compania de credit Lidox a fost una dintre primele platforme financiare care a oferit o oportunitate utilizatorilor de internet obișnuiți să acționeze ca un creditor cu posibilitatea de a emite împrumuturi altor participanți ai sistemului de plată socială și de a primi profit din rata dobânzii la împrumut.  Cum se acumulează profitul?

  Profitul se acumulează zilnic, de la 2 până la 4 ori pe zi, o singură dată acumulând un procent de 1% este determinat din valoarea soldului dvs. în momentul curent. Cu alte cuvinte, venitul zilnic este de 2-4%. Veți primi o notificare despre fiecare taxă în VK și Telegram.


  Cum să obțineți un împrumut la Lidox Credit

  Procesul de cerere pentru asistență financiară este simplificat maxim și durează doar câteva minute. Clientul nu este obligat să colecteze documente, să atragă garanții sau să utilizeze un depozit de securitate. Puteți solicita un împrumut de la distanță printr-o conexiune la Internet.

  Inițial, trebuie să vă înregistrați pe site, la înregistrare, trebuie să specificați numele, numărul de telefon, parola pentru autorizările ulterioare. După înregistrarea în setări, introduceți e-mailul dvs., abonați-vă la notificări prin Vkontakte și Telegram, datorită acestui lucru, algoritmul Lidox Credit vă va atașa rețelele de socializare, vă va stabili starea socială, iar în viitor vă va trimite notificări de primire a fondurilor. Important: înregistrarea nu vă împovărește și nu vă obligă să luați un împrumut, la Lidox Credit puteți împrumuta nu numai, ci și să câștigați bani emițând împrumuturi și invitând prieteni.

  După înregistrare, limita dvs. de credit este de 3000 de ruble . Limita de credit a cardului virtual Lidox Credit este determinată pe baza statutului social și a conexiunilor tale sociale, invită trei prieteni prin link-ul partenerului dvs., datorită acestui fapt, algoritmii Lidox Credit vor determina cercul conexiunilor tale sociale și vor extinde limita cu alte 3.000 de ruble . Cu cât invitați mai mulți prieteni printr-un link de recomandare, cu atât este mai mare limita pe cardul dvs. de credit Lidox Credit .

  Suma minimă și maximă a investiției?
  Suma minimă este de 50 de rubleSuma maximă este de 10.000.000 de rubleCând reîncărcați cu o altă monedă, conversia are loc la cursul Băncii Centrale.

  Suma minimă și maximă de retragere?

  Suma minimă este de 100 de rubleSuma maximă este de 10.000.000 de rubleLa solicitarea unei retrageri într-o altă monedă, conversia are loc la cursul Băncii Centrale.

  Reglementări de retragere?

  Retragerea fondurilor se realizează în modul manual și durează până la 24 de ore, dar, în practică, fondurile sunt retrase în 1-2 ore în timpul programului de lucru.

  Ce venituri obțin pentru recomandări?

  Pentru înregistrarea primelor trei sesizări, vi se creditează 3.000 de ruble în contul de Credit, pentru fiecare trimitere ulterioară veți primi 100 de ruble în contul de credit. Limita contului de credit este de 300.000 de rubleDe asemenea, sistemul acumulează bonusuri din investițiile trimiterilor dvs. conform programului pe două niveluri de 12% și 3%.
  1 comment:

  1. Un proiect excelent pentru câștiguri pasive,în cursul săptămâni a adus deja de patru ori profit!

   ReplyDelete

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad