Header Ads

 • Știri de ultimă oră

  Elrond, cel mai cunoscut proiect cripto romanesc se extinde la Dubai


  Elrond Network, startup-ul romanesc care construiește un blockchain la scala internetului și Global Digital Assets Corporation (GDAC), furnizor de top al tehnologiilor emergente și al serviciilor de consultanță pentru organizații și guverne, au început astăzi un acord pentru cercetare și dezvoltare.
  Inițiativa Dubai Blockchain își propune să facă din Dubai primul oraș complet operațional pe blockchain. Acesta abordează trei piloni strategici: eficiența birocratică a guvernului, crearea oportunităților noi în industrie și leadershipul internațional. Implementarea cazurilor de utilizare pentru fiecare dintre piloni se va face după o selecție riguroasă a tehnologiilor și a partenerilor de implementare.
  Elrond este cunoscut în spațiul blockchain datorită performanțele sale semnificative și scalabilitatii rețelei. Partenerii noștri din mediul de business ne cunosc și datorită contribuțiilor noastre notabile în domeniile conturilor și contractelor inteligente (Smart Contracts). Împreună, aceste componente fac ca blockchainul Elrond să fie echipat în mod unic pentru rezolvarea unor probleme reale de utilizare
   a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad